Dan Dryer

Nestesaippua-annostelija, 1200 ml, harjattu rst

Dan Dryer

Nestesaippua-annostelija, 1200 ml, harjattu rst

Dan Dryer Design nestesaippua-annostelija, 296, lukittava, 1200 ml, 367 x 120 x 164 mm, harjattu rst. Saatavissa myös RAL Classic -väreissä – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 296

Tilava nestesaippua-annostelija 1200 ml säiliöllä ja vankalla käsiosalla.

Ominaisuudet

  • Lukittava nestesaippua-annostelija
  • Tilavuus n. 1200 ml (= 1000-1200 annosta)
  • Saatavissa myös RAL-väreissä tai erilaisilla kuvapinnoilla
  • 2 vuoden takuu

Mitat

  • Korkeus 367 mm, leveys 120 mm, syvyys 164 mm
  • Syvyys kansi avattuna 366 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
296
Väri
Rst harjattu
Saippua
Nestesaippua
Lukitus
Lukittava
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Toiminta
Manuaalinen
Asennus
Seinään
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.