Dan Dryer

Käsienkuivain, harjattu rst

Dan Dryer

Käsienkuivain, harjattu rst

Dan Dryer Loki käsienkuivain, 4000,  HEPA-suodatin (optio), 300 x 173 x 102 mm, harjattu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4000

Mitat 300 x 173 x 102 mm.

Automaattisesti käynnistyvä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu käsienkuivain.
Infrapuna-anturi ja elektroninen ajastin helpottavat käyttöä, kuivausaika: 10-15 s. LED-valo ilmaisee, kun kone on käytössä. Säädettävä anturialue ja moottorin nopeus.

Kuten muutkin LOKI-sarjan tuotteet, käsienkuivain on saatavana myös harjatusta ruostumattomasta teräksestä (kuvassa) sekä pulverimaalattuna valkoisena, mustana ja kaikissa RAL Classic -väreissä.

LOKI-käsienkuivain voidaan varustaa ilmanottoaukon eteen asennettavalla HEPA-suodattimella, joka puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja pidentää käsienkuivaimen käyttöikää.

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

LOKI-tuoteperhe palkittiin laajasti tunnustetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Lisäksi LOKI-käsienkuivain on voittanut neljä muuta muotoilupalkintoa.

IP24, 230 V, 50/60 Hz, 840-1000 W, luokka I (maadoitettu), 69-76,6dB @ 1 m dBA

Väri: ruostumaton teräs, harjattu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4000
Väri
Rst harjattu
Tuotekategoria

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.