Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, valkoinen

Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, valkoinen

Dan Dryer Loki käsienkuivain, 4002,  HEPA-suodatin (optio), 300 x 173 x 102 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4002

Mitat 300 x 173 x 102 mm.

Automaattisesti käynnistyvä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu käsienkuivain.
Infrapuna-anturi ja elektroninen ajastin helpottavat käyttöä, kuivausaika: 10-15 s. LED-valo ilmaisee, kun kone on käytössä. Säädettävä anturialue ja moottorin nopeus.

Kuten muutkin LOKI-sarjan tuotteet, käsienkuivain on saatavana myös harjatusta ruostumattomasta teräksestä (kuvassa) sekä pulverimaalattuna valkoisena, mustana ja kaikissa RAL Classic -väreissä.

LOKI-käsienkuivain voidaan varustaa ilmanottoaukon eteen asennettavalla HEPA-suodattimella, joka puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja pidentää käsienkuivaimen käyttöikää.

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

LOKI-tuoteperhe palkittiin laajasti tunnustetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Lisäksi LOKI-käsienkuivain on voittanut neljä muuta muotoilupalkintoa.

IP24, 230 V, 50/60 Hz, 840-1000 W, luokka I (maadoitettu), 69-76,6dB @ 1 m dBA

Väri: ruostumaton teräs, harjattu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4002
Väri
Valkoinen
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon