Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer BJÖRK käsienkuivain, 3006, vaihtokansi, 330 x 205 x 183 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3006

Mitat K 330 x L 205 mm x S 183 mm.

Dan Dryer BJÖRKin mattamusta käsienkuivain on tyylikkäästä ja palkitusta muotoilustaan mainetta niittänyt Red Dot Award -voittaja, jonka sirot ja yhtenäiset linjat korostavat lähes painottoman kevyttä muotoilua. Vaihdettava vaihtokansi helpottaa tuotteen yhdistämistä mihin tahansa värimaailmaan tai visuaaliseen ilmeeseen.

Kuivaimeen on saatavilla HEPA- sekä aktiivihiilisuodatin, mikä varmistaa ilman tehokkaan puhdistuksen. Suodatin asennetaan ilmanottoaukon eteen puhdistamaan ilmaa ja samalla se pidentää kuivaimen käyttöikää.

Dan Dryer BJÖRK käsienkuivain on saatavissa myös valkoisena sekä kaikissa RAL Classic -väreissä. 

Ominaisuudet

 • Red Dot Design muotoilupalkittu
 • Kuivausaika 10–15 sekuntia
 • Tehokas hiiliharjamoottori
 • Vakioväreinä tyylikäs mattamusta ja klassinen valkoinen, saatavana myös kaikissa RAL Classic -väreissä sekä erilaisilla pinnoitteilla painettuna
 • Kansiosa saatavana kuudessa eri vakiovärissä
 • LED-valoilmaisin kertoo, kun kuivaaja on käytössä
 • Säädettävä infrapunasensorin etäisyys, moottorinopeus ja lämpö
 • 5 vuoden takuu

Tekniset tiedot

 • IPX1, 230 V, 50/60 Hz, 1600 W, luokka I (maadoitettu)
 • 76 dBA

Värit ja tuotekoodi

 • Musta: 3006
 • Valkoinen: 3000
 • Eri RAL-väreissä (määriteltävä tilattaessa): 3002

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3006
Väri
Musta
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut korkealaatuisiin projekteihin

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.