Dan Dryer

Lastenhoitotaso, turvahihna, alumiini, valkoinen

Dan Dryer

Lastenhoitotaso, turvahihna, alumiini, valkoinen

Dan Dryer BJÖRK lastenhoitotaso, 3220, turvahihna, 771 x 552 x 100 mm, alumiini, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3220

Mitat suljettuna: K 781 mm x L 552 mm x S 100 mm / avattuna: L 552 mm x S 760 mm, hoitotaso: 510 x 700 mm.

Dan Dryer BJÖRK lastenhoitotaso 3220, turvahihna, valkoinen.

Dan Dryer BJÖRK -vauvanhoitotaso on erittäin tyylikäs ja toiminnallinen hoitotaso. Vauvanhoitotason on täytettävä korkeat vaatimukset niin kotona kuin julkisissa tiloissa. Seinään kiinnitettävä, taitettava hoitotaso turvahihnalla, on SGS North America -sertifioitu ja se täyttää ASTM F2285-04(2016)e1 -vaatimukset. Lisäksi hoitotaso on ADA-hyväksytty, kun tuote on asennettu ADA-ohjeistuksen mukaisesti.

BJÖRK-tuotesarjan on suunnitellut tanskalainen designyritys VE2. Klassista tanskalaista, esteettistä ja tyylikästä, muotoilun designperinnettä edustava tuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä tuotteita.

Innovatiivinen vauvanhoitotaso on palkittu arvostetulla kansainvälisellä Red Dot Design Award BEST OF THE BEST 2017 -muotoilupalkinnolla sekä The Good Design Award -palkinnolla.

Tuotetiedot

  • Täyttää ADA-vaatimukset
  • Seinään asennettava
  • Kantavuus jopa 80 kg
  • Tukevat materiaalit pyöristetyillä reunoilla takaavat parhaan turvallisuuden
  • Hoitotason avaaminen ja sulkeminen on sujuvaa kääntöjousien avustamana
  • Saatavana mustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic -väreissä
  • Ihanteellinen wc-tiloihin, joissa on rajoitetusti seinätilaa
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3220
Väri
Valkoinen
Materiaali
Alumiini
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon