Dan Dryer

Lastenhoitotaso, turvahihna, alumiini, musta

Dan Dryer

Lastenhoitotaso, turvahihna, alumiini, musta

Dan Dryer BJÖRK lastenhoitotaso, 3222, turvahihna, musta, 771 x 552 x 100 mm, alumiini, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3222

Mitat suljettuna: K 781 mm x L 552 mm x S 100 mm / avattuna: L 552 mm x S 760 mm, hoitotaso: 510 x 700 mm.

Dan Dryer BJÖRK lastenhoitotaso 3220, turvahihna, musta.

Dan Dryer BJÖRK -vauvanhoitotaso on erittäin tyylikäs ja toiminnallinen hoitotaso. Vauvanhoitotason on täytettävä korkeat vaatimukset niin kotona kuin julkisissa tiloissa. Seinään kiinnitettävä, taitettava hoitotaso turvahihnalla, on SGS North America -sertifioitu ja se täyttää ASTM F2285-04(2016)e1 -vaatimukset. Lisäksi hoitotaso on ADA-hyväksytty, kun tuote on asennettu ADA-ohjeistuksen mukaisesti.

BJÖRK-tuotesarjan on suunnitellut tanskalainen designyritys VE2. Klassista tanskalaista, esteettistä ja tyylikästä, muotoilun designperinnettä edustava tuotesarja tarjoaa kattavan valikoiman yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä tuotteita.

Innovatiivinen vauvanhoitotaso on palkittu arvostetulla kansainvälisellä Red Dot Design Award BEST OF THE BEST 2017 -muotoilupalkinnolla sekä The Good Design Award -palkinnolla.

Tuotetiedot

  • Täyttää ADA-vaatimukset
  • Seinään asennettava
  • Kantavuus jopa 80 kg
  • Tukevat materiaalit pyöristetyillä reunoilla takaavat parhaan turvallisuuden
  • Hoitotason avaaminen ja sulkeminen on sujuvaa kääntöjousien avustamana
  • Saatavana mustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic -väreissä
  • Ihanteellinen wc-tiloihin, joissa on rajoitetusti seinätilaa
  • 2 vuoden takuu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3222
Väri
Musta
Materiaali
Alumiini
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.