Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, manuaalinen, rst, valkoinen

Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, manuaalinen, rst, valkoinen

Dan Dryer Loki manuaaliannostelija, 4042, saippualle ja käsihuuhteelle, 328 x 131 x 115 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4042

Mitat 328 x 131 x 115 mm.

Tuotetiedot:

  • Tilavuus: 600 ml
  • Saippualle ja desinfiointigeelille, jonka viskositeetti on 1-3000 cP
  • Ilmaisinikkuna osoittaa nestetason
  • Saatavana myös nestemäiselle desinfiointiaineelle ja vaahtosaippualle / vaahtoavalle käsihuuhteelle
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna tai pulverimaalattuna
  • 2 vuoden takuu

LOKI-manuaaliannostelijan löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

Tämä manuaalinen annostelija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen mukana tulee uudelleen täytettävä säiliö nestemäiselle saippualle tai käsien desinfiointigeelille. Paina annosteluvipua hieman taaksepäin annostelemista varten. Annostelu loppuu heti, kun annosteluvipu vapautetaan.

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4042
Väri
Valkoinen
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Käytettävä saippua
Nestesaippua, Nestesaippua ja desinfiointineste
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon