Dan Dryer

Käsidesiannostelija, manuaalinen, SPRAY, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

Käsidesiannostelija, manuaalinen, SPRAY, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer Loki manuaaliannostelija, 4056,  käsihuuhde SPRAY, 300 x 131 x 100 mm , rst, RAL Classic -värit, – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4056

Mitat 300 x 131 x 100 mm.

Manuaalisen LOKI käsihuuhdeannostelijan löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

Tämä manuaalinen annostelija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen mukana tulee uudelleen täytettävä säiliö nestemäiselle saippualle tai käsien desinfiointigeelille. Paina annosteluvipua hieman taaksepäin annostelemista varten. Annostelu loppuu heti, kun annosteluvipu vapautetaan.

Tuotetiedot:

  • Tilavuus: 600 ml
  • Nestemäiselle desinfiointiaineelle, jonka viskositeetti on 1 cP (vesimäinen koostumus)
  • Ilmaisinikkuna osoittaa nestetason
  • Saatavana myös nestemäiselle desinfiointiaineelle ja vaahtosaippualle / vaahtoavalle käsihuuhteelle
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna tai pulverimaalattuna
  • 2 vuoden takuu

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4056
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon