Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, manuaalinen, VAAHTO, hiottu rst

Dan Dryer

Saippua- tai käsidesiannostelija, manuaalinen, VAAHTO, hiottu rst

Dan Dryer Loki manuaaliannostelija, 4060, vaahtosaippualle ja -käsihuuhteelle, 328 x 131 x 115 mm, hiottu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4060

Mitat 328 x 131 x 115 mm.

Tuotetiedot:

  • Tilavuus: 600 ml
  • Vaahtosaippualle ja vaahtodesinfiointiaineelle viskositeetilla 1 cP
  • Ilmaisinikkuna osoittaa nestetason
  • Saatavana myös nestemäiselle desinfiointiaineelle ja vaahtosaippualle / vaahtoavalle käsihuuhteelle
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna, pulverimaalattuna mattamustana, klassisena valkoisena ja kaikissa RAL-väreissä.
  • 2 vuoden takuu

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4060
Väri
Rst hiottu tai harjattu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Käytettävä saippua
Desinfiointineste (käsihuuhde), Vaahtosaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon