Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer Loki käsienkuivain, 4004, HEPA-suodatin (optio), 300 x 173 x 102 mm, rst, musta  – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4004

Mitat 300 x 173 x 102 mm.

Automaattisesti käynnistyvä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu käsienkuivain.
Infrapuna-anturi ja elektroninen ajastin helpottavat käyttöä, kuivausaika: 10-15 s. LED-valo ilmaisee, kun kone on käytössä. Säädettävä anturialue ja moottorin nopeus.

Kuten muutkin LOKI-sarjan tuotteet, käsienkuivain on saatavana myös harjatusta ruostumattomasta teräksestä (kuvassa) sekä pulverimaalattuna valkoisena, mustana ja kaikissa RAL Classic -väreissä.

LOKI-käsienkuivain voidaan varustaa ilmanottoaukon eteen asennettavalla HEPA-suodattimella, joka puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja pidentää käsienkuivaimen käyttöikää.

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

LOKI-tuoteperhe palkittiin laajasti tunnustetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Lisäksi LOKI-käsienkuivain on voittanut neljä muuta muotoilupalkintoa.

IP24, 230 V, 50/60 Hz, 840-1000 W, luokka I (maadoitettu), 69-76,6dB @ 1 m dBA

Väri: ruostumaton teräs, harjattu

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4004
Väri
Musta
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.