Frost

Naulakko hyllyllä, 600 mm, vaatetanko, 4 koukkua, valkoinen

Frost

Naulakko hyllyllä, 600 mm, vaatetanko, 4 koukkua, valkoinen

Frost U4003 naulakko hyllyllä, U4003-CW, 150 x 600 x 300 mm, vaatetanko ja 4 koukkua, valkoinen / kupari – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U4003-CW

Alumiini / Ruostumaton teräs
Korkeus: 150 mm
Leveys: 600 mm
Syvyys: 300 mm
Hyllyn vahvuus: 4 mm

Frost UNU System sisältää varusteita vaatesäilytystiloihin, aulatiloihin ja oleskelutiloihin. Tuotteet on valmistettu 4 mm alumiinilevystä, mattamustaksi tai valkoiseksi pulverimaalattuna. Frost UNU-tuotesarjalle ominainen ohut reunaprofiili antaa tuotteille siron ja tyylikkään ilmeen.

Kaikki UNU-sarjan hyllyt ja naulakot kiinnitetään samanlaiseen seinäkiinnikkeeseen, minkä ansiosta tuotteista voidaan luoda aina kulloiseenkin tarpeeseen sopivia yhdistelmiä. Hyllyt voi kääntää myös toisinpäin. UNU-tuotesarjan hyllyjen ja naulakoiden maksimikantavuus on 40 kg.

Frost UNU -tuotesarjan on suunnitellut tanskalainen Bønnelycke mdd.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U4003-CW
Väri
Valkoinen
Materiaali
Alumiini, Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Yksityiskohdat
Kupari
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.