Frost

Kasvopyyheannostelija seinään ja pöydälle, harjattu kulta

Frost

Kasvopyyheannostelija seinään ja pöydälle, harjattu kulta

Frost Nova2 kasvopyyheannostelija seinään tai pöydälle, N1953-BMG, mitat K 80 mm x L 248 mm x S 124 mm, harjattu kulta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: N1953-BMG

Frost Nova2 -sarjan tuotteet ovat suunniteltu niin kylpyhuoneeseen, keittiöön kuin julkitiloihin mm. auloihin ja vaatesäilytyksen yhteyteen. Yksinkertaisesti ja ajattomasti muotoillut tuotteet ovat yhdisteltävissä monin eri tavoin ja sopivat siten mihin tahansa tilaan yksilöllistä tyyliä luomaan.

Seinään tai pöydälle asennettava Frost kasvopyyheannostelija, N1953-BMG, arvoiseensa tilaan, mielenkiintoiseksi yksityiskohdaksi, korostamaan tilan tunnelmaa huomiota herättävällä värityksellä ja tyylikkäällä muotokielellä.

Korkeus: 80 mm
Leveys: 248 mm
Syvyys: 124 mm
Design: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs (rst)
Väri: harjattu kulta

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
N1953-BMG
Väri
Kulta
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.