Frost

Peilin pidike, 4 kpl, rst, valkoinen

Frost

Peilin pidike, 4 kpl, rst, valkoinen

Frost Quadra peilin pidike 5, Q302102276, 4 kpl, 22,5 x 22,5 x 36 mm, rst, mattavalkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Q302102276

Frost Quadra-sarja sisältää laajan valikoiman keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappitarvikkeita. Sarjan tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Selkeät ja tyylillisesti yhdenmukaiset yksityiskohdat muodostavat ehjän ja helposti määriteltävän kokonaisuuden ja luovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Frost Quadra-sarjan mittasuhteet 8:5:3 sulautuvat hienosti modernien tilojen arkkitehtuuriin.

Quadra-sarja on saatavana eri pinnoilla: harjattu rst, kiillotettu rst, kiillotettu kupari, kiillotettu kulta, mattamusta ja mattavalkoinen. QUADRA-sarjan on suunnitellut Bønnelycke mdd.

Syvyys: 22,5 mm
Korkeus: 36 mm
Leveys: 22,5 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs
Väri: mattavalkoinen

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
Q302102276
Väri
Valkoinen
Tuotemerkki
Frost
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.