Frost

Saippua-annostelija, seinään, 200 ml, rst, harjattu kulta

Frost

Saippua-annostelija, seinään, 200 ml, rst, harjattu kulta

Frost Quadra saippua-annostelija 4, Q304519665, seinään, kantikas, 200 ml, 100 x 60 x 196 mm, rst, harjattu kulta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Q304519665

Frost Quadra-sarja sisältää laajan valikoiman keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappitarvikkeita. Sarjan tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Selkeät ja tyylillisesti yhdenmukaiset yksityiskohdat muodostavat ehjän ja helposti määriteltävän kokonaisuuden ja luovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Frost Quadra-sarjan mittasuhteet 8:5:3 sulautuvat hienosti modernien tilojen arkkitehtuuriin.

Quadra-sarja on saatavana eri pinnoilla: harjattu rst, kiillotettu rst, kiillotettu kupari, kiillotettu kulta, mattamusta ja mattavalkoinen. QUADRA-sarjan on suunnitellut Bønnelycke mdd.

Syvyys: 100 mm
Korkeus: 196 mm
Leveys: 60 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs
Väri: harjattu kulta
CC: 110 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
Q304519665
Väri
Kulta
Tuotemerkki
Frost
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.