Frost

Suihkuhylly, harjattu rst

Frost

Suihkuhylly, harjattu rst

Frost Quadra suihkuhylly 7, Q304737510, 105 x 375 x 36 mm, harjattu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: Q304737510

Frost Quadra-sarja sisältää laajan valikoiman keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappitarvikkeita. Sarjan tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä AISI 304. Selkeät ja tyylillisesti yhdenmukaiset yksityiskohdat muodostavat ehjän ja helposti määriteltävän kokonaisuuden ja luovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Frost Quadra-sarjan mittasuhteet 8:5:3 sulautuvat hienosti modernien tilojen arkkitehtuuriin.

Quadra-sarja on saatavana eri pinnoilla: harjattu rst, kiillotettu rst, kiillotettu kupari, kiillotettu kulta, mattamusta ja mattavalkoinen. QUADRA-sarjan on suunnitellut Bønnelycke mdd.

Syvyys: 105 mm
Korkeus: 36 mm
Leveys: 375 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs
Väri: harjattu rst
CC: 360 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
Q304737510
Tuotemerkki
Frost
Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
Rst hiottu tai harjattu
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Tuotekategoria
Avainsanat

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.