Frost

Porrasjakkara, 3-portainen, teräs, musta

Frost

Porrasjakkara, 3-portainen, teräs, musta

Frost porrasjakkara 6200, U6200-B, taittuva, 3-portainen, 370 x 558 x 706 mm, teräs, mattamusta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U6200-B

Frost Bukto -sarjasta löytyvät tyylikkäät ja monikäyttöiset säilytysjärjestelmät vaatteille sekä hyllyjärjestelmät keittiöön, olohuoneeseen ja pukuhuoneeseen. Bukto-sarja sisältää ratkaisut myös myymälöiden ja julkisten tilojen säilytykseen ja esillepanoihin. Kaikki sarjan tuotteet ovat vapaasti lattialla seisovia ja kevyesti siirrettäviä. Muotokieli on suoraviivaista ja ilmavaa, helposti yhdisteltävissä muiden tuotteiden kanssa.

Frost Bukto -porrasjakkara on taitettavissa ja menee hyvin pieneen tilaan. Jakkaraa voi käyttää kätevästi myös lisäistuimena tai hyllynä kulloinkin valitussa tilassa. Bukto-porrasjakkara on muotoilultaan tunnistettava – keveä, siro, pehmeälinjainen ja ilmeikäs. Tuotteen on suunnitellut Henrik Bønnelycke. Frost Bukto -porrasjakkara on voittanut Red Dot Award ja iF Design Award 2020 -palkinnot.

Syvyys: 558 mm
Korkeus: 706 mm
Leveys: 370 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: teräs
Väri: mattamusta
Max. kantavuus: 120 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U6200-B
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.