Frost

Porrasjakkara, 3-portainen, teräs, valkoinen

Frost

Porrasjakkara, 3-portainen, teräs, valkoinen

Frost porrasjakkara 6200, U6200-W, taittuva, 3-portainen, 370 x 558 x 706 mm, teräs, mattavalkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U6200-W

Frost Bukto -sarjasta löytyvät tyylikkäät ja monikäyttöiset säilytysjärjestelmät vaatteille sekä hyllyjärjestelmät keittiöön, olohuoneeseen ja pukuhuoneeseen. Bukto-sarja sisältää ratkaisut myös myymälöiden ja julkisten tilojen säilytykseen ja esillepanoihin. Kaikki sarjan tuotteet ovat vapaasti lattialla seisovia ja kevyesti siirrettäviä. Muotokieli on suoraviivaista ja ilmavaa, helposti yhdisteltävissä muiden tuotteiden kanssa.

Frost Bukto -porrasjakkara on taitettavissa ja menee hyvin pieneen tilaan. Jakkaraa voi käyttää kätevästi myös lisäistuimena tai hyllynä kulloinkin valitussa tilassa. Bukto-porrasjakkara on muotoilultaan tunnistettava – keveä, siro, pehmeälinjainen ja ilmeikäs. Tuotteen on suunnitellut Henrik Bønnelycke. Frost Bukto -porrasjakkara on voittanut Red Dot Award ja iF Design Award 2020 -palkinnot.

Syvyys: 558 mm
Korkeus: 706 mm
Leveys: 370 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: teräs
Väri: mattavalkoinen
Max. kantavuus: 120 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U6200-W
Väri
Valkoinen
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria

Pohjoismaiset, arkkitehtoniset sisustusratkaisut

Frost tunnetaan yksinkertaisista, kestävistä ja klassisista tuotteistaan, jotka heijastavat pohjoismaista muotoilua. Valikoimaan kuuluu kylpyhuonetarvikkeita, vaatekaapin varusteita, arkkitehtonisia heloja, sisustustuotteita, pöytiä ja pöydänjalkoja, jotka sopivat erinomaisesti niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Kylpyhuonetarvikkeet

Frostin kylpyhuonetarvikkeet ovat tunnettuja ja suosittuja arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kohteissa. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu muun muassa pyyhekoukut, wc-paperitelineet, hygieniaroskikset, saippuatelineet ja -annostelijat. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Monipuoliset rakennushelat

Frostin rakennushelat ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Helat ovat yksinkertaisia, toiminnallisia ja ajattomia. Valikoimaan kuuluu ovihelat, vetimet sekä muut helat. Helat on saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Sisustustarvikkeet

Frostin sisustustarvikkeet tuovat tilaan viimeistellyn ilmeen. Valikoimaan kuuluu muun muassa kynttilänjalkoja, avainkoukkuja, kulhoja ja muita tuotteita. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta.

Laatu ja suunnittelu

Frostin tuotteet ovat sekä laadukkaita että tyylikkäitä. Huolellinen suunnittelu ja valmistus varmistavat, että jokainen tuote täyttää korkeat odotukset. Frostin valikoimasta löytyy varmasti tuotteita, jotka kestävät aikaa ja luovat tilaan viihtyisän ja persoonallisen ilmeen.

Luotettava valinta sisustamisen tarpeisiin

Frost on luotettava valinta sisustamisen erilaisiin tarpeisiin. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja huolellinen suunnittelu takaavat, että Frostin valikoimasta löytyy juuri tarvittavat tuotteet. Tuotteet ovat minimalistisia, toiminnallisia ja ajattomia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.