Frost

Sisustustikkaat, musta - kiillotettu kulta

Frost

Sisustustikkaat, musta - kiillotettu kulta

Frost Bukto sisustustikkaat, U6009-GB, 580 x 1515 mm, mattamusta / kiillotettu kulta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U6009-GB

Frost Bukto -sarjasta löytyvät tyylikkäät ja monikäyttöiset säilytysjärjestelmät vaatteille sekä hyllyjärjestelmät keittiöön, olohuoneeseen ja pukuhuoneeseen. Bukto-sarja sisältää ratkaisut myös myymälöiden ja julkisten tilojen säilytykseen ja esillepanoihin. Kaikki sarjan tuotteet ovat vapaasti lattialla seisovia ja kevyesti siirrettäviä. Muotokieli on suoraviivaista ja ilmavaa, helposti yhdisteltävissä tilan muiden tuotteiden kanssa.

Bukto-sarjan hyllyjärjestelmät ovat valmistettu maalatusta teräksestä, väreinä mattamusta ja mattavalkoinen. Kiillotetut ylätangot ovat ruostumatonta terästä – väreinä kulta, kupari ja musta, jotka ovat helposti sovitettavissa olemassa olevaan sisustukseen.

Korkeus: 1515 mm
Leveys: 580 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: teräs/rst
Väri: mattamusta/kiillotettu kulta

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U6009-GB
Tuotemerkki
Frost
Väri
Musta
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.