Frost

Jakkara, rst, musta

Frost

Jakkara, rst, musta

Frost jakkara 6301, U6301-B, 370 x 185 x 450 mm, rst, mattamusta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: U6301-B

Frost Bukto -sarjasta löytyvät tyylikkäät ja monikäyttöiset säilytysjärjestelmät vaatteille sekä hyllyjärjestelmät keittiöön, olohuoneeseen ja pukuhuoneeseen. Bukto-sarja sisältää ratkaisut myös myymälöiden ja julkisten tilojen säilytykseen ja esillepanoihin. Kaikki sarjan tuotteet ovat vapaasti lattialla seisovia ja kevyesti siirrettäviä. Muotokieli on suoraviivaista ja ilmavaa, helposti yhdisteltävissä muiden tuotteiden kanssa.

Frost jakkara 6301 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, sillä jakkaraa on helppo liikutella. Max. kantavuus: 120 kg.

Syvyys: 185 mm
Korkeus: 450 mm
Leveys: 370 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: ruostumaton teräs
Väri: mattamusta
Max. kantavuus: 120 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U6301-B
Väri
Musta
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotemerkki
Frost
Tuotekategoria

Frost tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja Tanskasta. Frost-valikoimista löydät kylpyhuonetarvikkeita, rakennusheloja ja sisustustarvikkeita mustalla, valkoisella, mattateräksisellä, kiillotetulla, kuparisella ja kultaisella pinnalla.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.