Geesa

Saippua-annostelija, 200 ml, hyllyllä ja koukulla, valkoinen / kromi

Geesa

Saippua-annostelija, 200 ml, hyllyllä ja koukulla, valkoinen / kromi

Geesa Frame saippua-annostelija, 918816-02, hylly ja koukku, 210 x 205 x 108 mm, valkoinen / kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 918816-02

Geesa Frame saippua-annostelija on kekseliäs ja monikäyttöinen kokonaisuus toiminnallisuutta ja hyvää suunnittelua. Saippua-annostelija, hylly ja koukku, ovat mielenkiintoinen yhdistelmä tehokkuutta ja klassista ilmettä, parhaimmillaan pesualtaan yhteydessä. Suunnittelijat ylistävät tätä ”3-in-1” -tuotetta sen monikäyttöisyyden ansiosta. Tuote on voittanut iF Design Award -palkinnon vuonna 2019.

Leveys: 210 mm
Korkeus: 205 mm
Syvyys: 108 mm
Tilavuus: 0,2 l
Väri: valkoinen / kromi

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
918816-02
Väri
Kromattu
Saippua
Nestesaippua
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Toiminta
Manuaalinen
Asennus
Seinään
Tuotekategoria

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.