Geesa

Hammasmukiteline, musta

Geesa

Hammasmukiteline, musta

Geesa Topaz hammasmukiteline, 917902-06-A, 66 x 111 x 95 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917902-06-A

Leveys: 66 mm
Korkeus: 95 mm
Syvyys: 111 mm
Väri: musta

Topaz Black -hammasmukiteline on kylpyhuoneen lisävaruste, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden täydellisesti. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä huomionarvoisen elementin, joka voi kohottaa minkä tahansa kylpyhuoneen ilmettä. Laipan neliönmuotoinen design lisää hienostuneisuutta ja tyyliä, mikä tekee siitä erottuvan yksityiskohdan kylpyhuoneen sisustukseen.

Topaz Black -hammasmukiteline on valmistettu huolellisesti yksityiskohtia kunnioittaen, ja se edustaa Geesan tinkimätöntä laatua ja taiteellista näkemystä. Materiaalivaihtoehtoina saatavilla oleva musta ja kromiviimeistely tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita juuri sen, mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi ja kylpyhuoneen sisustukseen. Musta luo klassisen ja hienostuneen ilmeen, kun taas kromi antaa modernin ja kiiltävän vaikutelman.

Ergonominen muotoilu tekee tästä hammasmukitelineestä erittäin käytännöllisen. Se pitää lasisi tai muut tarvikkeet helposti saatavilla ja järjestyksessä kylpyhuoneessasi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat säilyttää kylpyhuoneesi siistinä ja järjestettynä. Topaz Black -hammasmukitelineen asennus on vaivatonta, ja se kestää aikaa. Se ei pelkästään täytä tarkoitustaan pitäen lasit ja muut tarvikkeet järjestyksessä, vaan se myös lisää kylpyhuoneesi yleisilmettä ja tunnelmaa. Geesa on tunnettu laadustaan ja estetiikastaan, ja tämä hammasmukiteline ei ole poikkeus.

Valitsemalla Topaz Black -hammasmukitelineellä tuot lisää tyylikkyyttä ja toimivuutta kylpyhuoneeseen. Se on täydellinen lisäys moderniin tai perinteiseen kylpyhuoneeseen ja tekee varmasti vaikutuksen vieraisiin. Geesa on panostanut suunnitteluun ja laatuun, joten voit olla varma, että tämä hammasmukiteline palvelee sinua pitkään ja tyylikkäästi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917902-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.