Geesa

Hammasmukiteline, musta

Geesa

Hammasmukiteline, musta

Geesa Topaz hammasmukiteline, 917902-06-A, 66 x 111 x 95 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917902-06-A

Leveys: 66 mm
Korkeus: 95 mm
Syvyys: 111 mm
Väri: musta

Topaz Black -hammasmukiteline on kylpyhuoneen lisävaruste, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden täydellisesti. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä huomionarvoisen elementin, joka voi kohottaa minkä tahansa kylpyhuoneen ilmettä. Laipan neliönmuotoinen design lisää hienostuneisuutta ja tyyliä, mikä tekee siitä erottuvan yksityiskohdan kylpyhuoneen sisustukseen.

Topaz Black -hammasmukiteline on valmistettu huolellisesti yksityiskohtia kunnioittaen, ja se edustaa Geesan tinkimätöntä laatua ja taiteellista näkemystä. Materiaalivaihtoehtoina saatavilla oleva musta ja kromiviimeistely tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita juuri sen, mikä sopii parhaiten omaan tyyliisi ja kylpyhuoneen sisustukseen. Musta luo klassisen ja hienostuneen ilmeen, kun taas kromi antaa modernin ja kiiltävän vaikutelman.

Ergonominen muotoilu tekee tästä hammasmukitelineestä erittäin käytännöllisen. Se pitää lasisi tai muut tarvikkeet helposti saatavilla ja järjestyksessä kylpyhuoneessasi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat säilyttää kylpyhuoneesi siistinä ja järjestettynä. Topaz Black -hammasmukitelineen asennus on vaivatonta, ja se kestää aikaa. Se ei pelkästään täytä tarkoitustaan pitäen lasit ja muut tarvikkeet järjestyksessä, vaan se myös lisää kylpyhuoneesi yleisilmettä ja tunnelmaa. Geesa on tunnettu laadustaan ja estetiikastaan, ja tämä hammasmukiteline ei ole poikkeus.

Valitsemalla Topaz Black -hammasmukitelineellä tuot lisää tyylikkyyttä ja toimivuutta kylpyhuoneeseen. Se on täydellinen lisäys moderniin tai perinteiseen kylpyhuoneeseen ja tekee varmasti vaikutuksen vieraisiin. Geesa on panostanut suunnitteluun ja laatuun, joten voit olla varma, että tämä hammasmukiteline palvelee sinua pitkään ja tyylikkäästi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917902-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.