Frost

Hylly, tarjoiluvaunuun, taivutettu reuna, 638 mm, musta

Frost

Hylly, tarjoiluvaunuun, taivutettu reuna, 638 mm, musta

Frost hylly tarjoiluvaunuun, taivutettu reuna, U6061-638-B, 450 x 80 x 638 mm, alumiini, mattamusta.

Tuotekoodi: U6061-638-B

Frost hylly tarjoiluvaunuun tai telineeseen. Hyllyn takareuna on taivutettu, mikä estää esineiden putoamista. Hyllyt on helppo siirtää ja kiinnittää tarjoilukärryn telineeseen, saumattomasti eri korkeuksille. Suurin sallittu hyllykuorma on 40 kg. Erilliset hyllyt lisätään erikseen tarpeen mukaan.

Syvyys: 450 mm
Korkeus: 80 mm
Leveys: 638 mm
Suunnittelu: Bønnelycke mdd
Materiaali: alumiini
Väri: mattamusta

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Frost
Tuotekoodi
U6061-638-B
Väri
Musta
Materiaali
Alumiini
Tuotekategoria

Frost on sisustusalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä sisustusratkaisuja suoraan Tanskasta. Yrityksen ylpeydenaiheena ovat laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet, jotka sopivat erinomaisesti niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Frost-valikoimat kattavat monenlaisia tuotteita, jotka täyttävät erilaiset sisustustarpeet. Erityisesti kylpyhuonetarvikkeiden valikoima on laaja ja monipuolinen. Löydät Frostin valikoimista kauniit pyyhekoukut, WC-paperitelineet, saippuatelineet ja muut tarvikkeet, jotka tekevät kylpyhuoneestasi viihtyisän ja käytännöllisen. Laadukkaat materiaalit, kuten mattateräs, kiillotettu teräs ja kupari, tuovat ylellisen ilmeen ja kestävyyttä tuotteisiin.

Rakennushelat ovat toinen tärkeä osa Frostin valikoimaa. Olipa kyseessä ovi- tai ikkunahelat, lukot tai vetimet, Frost tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tyylien ja värien suhteen. Musta, valkoinen, kiillotettu ja mattateräksinen pinta antavat mahdollisuuden valita helat juuri oman sisustuksen mukaan.

Sisustustarvikkeiden osalta Frost tarjoaa monia hienoja vaihtoehtoja kodin viimeistelyyn. Voit löytää esimerkiksi kauniita valaisimia, tyylikkäitä kynttilänjalkoja, käytännöllisiä avainkoukkuja ja monia muita tuotteita, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja persoonallisen.

Frostin tuotteet eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat myös kestäviä ja korkealaatuisia. Yritys panostaa huolelliseen suunnitteluun ja valmistukseen, jotta jokainen tuote täyttää asiakkaiden korkeat odotukset. Riippumatta siitä, etsitkö minimalistista tyyliä tai hieman enemmän ylellisyyttä, Frostin valikoimista löydät varmasti tuotteita, jotka täyttävät toiveesi.

Yhteenvetona Frost tarjoaa monipuolisen valikoiman sisustusratkaisuja Tanskasta. Kylpyhuonetarvikkeet, rakennushelat ja sisustustarvikkeet eri pintavaihtoehdoilla takaavat, että jokainen asiakas voi luoda kotiinsa haluamansa ilmeen. Valikoiman laatu ja huolellinen suunnittelu tekevät Frostista luotettavan valinnan sisustamisen tarpeisiin.

Käytössäsi on koko Frost-valikoima projektiasi varten. Sivuiltamme löydät valikoidut Frost-tuotteet ja lisää näyttäviä design-tuotteita sekä inspiraatiota löydät Frost-tuotekuvastosta alla.