Genwec

Käsidesiannostelija polkimella, 5 L säiliö

Genwec

Käsidesiannostelija polkimella, 5 L säiliö

Polkimella toimiva käsidesiannostelija 5 litran säiliöllä = 5000 annosta. Annostelijan runko ja pohja on ruostumatonta terästä ja poljin sekä pumppuosa messinkiä. Tuote soveltuu käyttöön ulkotiloissa – Tamsale Oy

Tuotekoodi: GW04 18 04 02

Täydellinen käsidesiannostelija tiloihin ja tapahtumiin, joissa kävijämäärät ovat korkeat ja käyttö jatkuvaa. Polkimella toimiva käsidesiannostelija poistaa tarpeen vaihtaa säännöllisesti paristoja ja elektroniikan toimivuudesta ei tarvitse murehtia. Erinomaisia käyttökohteita ovat muun muassa suuret yleisötapahtumat, terassit, kauppakeskukset, lentokentät, lääkärikeskukset, koulut, urheiluhallit, varuskunnat ja seurakunnat.

Annostelijaan mahtuu 5 litraa geelimäistä käsidesiä, josta riittää käsidesiä 5000 annokseen. Annostelijan runko ja pohja on ruostumatonta terästä ja poljin sekä pumppuosa messinkiä. Täyttökansi ja tippalautanen ovat korkean käyttöäasteen Delrin-kestomuovia. Tuote soveltuu käyttöön ulkotiloissa ja on heti valmiina käyttöön, eli ei vaadi erillistä asennusta.

Annostelija täytetään päältä. Käyttö tapahtuu jalalla poljinta painamalla, jolloin pumpusta tulee annos käsille. Tuote on tarkoitettu geelimäiselle käsidesille.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Genwec
Tuotekoodi
GW04 18 04 02
Tuotekategoria

Genwec valikoimat sisältävät suuren määrän varusteita wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin.  Tamsale on Genwec maahantuoja Suomessa ja meiltä saat projektiisi alla olevan Genwec-kuvaston kaikki tuotteet:

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.