Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer

Käsienkuivain, rst, musta

Dan Dryer Design Turbo automaattinen käsienkuivain, 348, 287 x 205 x 180 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 348

Entistä hiljaisempi, kosketusvapaa ja kompakti Dan Dryer Turbo 348 käsienkuivaaja. Turbo käsienkuivaajalla kädet kuivuvat n. 10-15 sekunnissa.

Dan Dryer Turbo käsienkuivaajien luotettavuudesta kertoo referenssit mm. Pariisissa Paris-Orlyn ja Paris-Chales de Gaullen lentokentillä.

Ominaisuudet

  • Kuivausaika vain 10-15 sekuntia
  • Vakiopinnat valkoinen teräs tai harjattu ruostumaton teräs
  • Tehokas moottori hiiliharjoilla
  • Erittäin hygieeninen ja ja huoltoystävällinen käsienkuivaaja
  • 5 vuoden takuu

Tekniset tiedot

  • Infrapunasensori ja elektroninen ajastin
  • IPX1, 230 V, 50/60 Hz, 1600 W, luokka I (maadoitettu)
  • 62.8-68.2 dBA

Värit ja tuotekoodi

  • Musta, harjattu ruostumaton teräs: 348

Mitat

  • K 287 x L 205 mm x S 180 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
348
Väri
Musta
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

Dan Dryer on tunnettu Tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita saniteettitilojen tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään julkitilojen käyttöä. Yrityksen referenssilistalta löytyvät muun muassa Pariisin Orlyn ja Pariisin Charles de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useita muotoilupalkintoja voittanut BJÖRK-sarja, ja uusin LOKI-tuotesarja, on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta muun muassa Red Dot Design Award 2021- ja German Design Awards 2021 -muotoilupalkinnoista. Sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on myös voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Dan Dryerin vahva sitoutuminen korkealaatuiseen muotoiluun ja kestäviin ratkaisuihin näkyy heidän tuotteissaan. Saniteettitilojen tarvikkeiden on oltava sekä toiminnallisia että kestäviä käyttöolosuhteista riippumatta. Dan Dryerin tuotteet, kuten käsipyyhkeiden annostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit, täyttävät nämä vaatimukset ja ovat samalla tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä.

Dan Dryerin laaja kokemus ja asiakasreferenssit, kuten Pariisin lentokentät, osoittavat yrityksen luotettavuuden ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja suurille ja vaativille projekteille. Yrityksen jatkuva panostus muotoiluun ja innovaatioihin vahvistaa heidän asemaansa johtavana toimijana saniteettitilojen varusteiden markkinoilla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.