Geesa

Kasvopaperiteline seinään, kromattu

Geesa

Kasvopaperiteline seinään, kromattu

Geesa Hotel kasvopaperiteline, 91121, seinään, 253 x 132 x 75 mm (LxKxS), kromattu – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 91121

Kasvopaperiteline, mitat: leveys 253 mm, korkeus 132 mm, syvyys 75 mm.

Geesa Hotel-sarjan kasvopaperiteline on suunniteltu parantamaan asiakaskokemusta ja tyytyväisyyttä hotellien kylpyhuoneissa. Seinään asennettava kasvopaperiannostelija on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää käyttöä ja säilyttää kiiltävän, kromatun, ulkonäkönsä pitkään.

Kasvopaperitelineen sisälle asetetaan Facial Tissue -laatikko, joka mahdollistaa kasvopapereiden helpon ja hygieenisen annostelun. Vaihdettava laatikko lisää mukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä on erityisen tärkeää hotelliympäristössä, jossa asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää.

Geesa Hotel-sarjan kasvopaperiannostelija on paitsi toiminnallinen, myös tyylikäs lisä kylpyhuoneeseen. Sen moderni ja ajaton muotoilu sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin hotelleihin.

Geesa Hotel-sarjan kasvopaperiteline on erinomainen valinta hotelleille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista mukavuutta ja tyytyväisyyttä. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin tyytyväisinä ja palaavina asiakkaina.

Tutustu muihin Geesan tuotteisiin tästä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
91121
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.