Genwec

Lastenhoitotaso, upotettava, taitettava, polyeteeni, kiillotettu rst

Genwec

Lastenhoitotaso, upotettava, taitettava, polyeteeni, kiillotettu rst

Genwec lastenhoitotaso, GW07 04 04 02, seinään upotettava, vaakasuora, turvahihna, mitat (avattuna) 560 x 970 x 435 mm, polyeteeni, kiillotettu rst – Tamsale Oy

Tuotekoodi: GW07 04 04 02

Polyeteenistä valmistettu sisäpuoli, ulkopinta kiillotettua ruostumatonta terästä, vaakasuora lastenhoitotaso säädettävällä hihnalla.  Seinään upotettava malli. Ruostumattomasta teräksestä (AISI 304) valmistettu ulkoverhous sisältää pintalaatikon ja taitettavan kannen. Hoitotason ulkopinta on kiillotettu, mikä antaa hyvän kestävyyden ja helpottaa puhdistusta. Sisäosa koostuu seinätelineestä ja taitettavasta lastenhoitotasosta. Yksiosainen seinäteline on valmistettu termoplastisesta polyeteenistä, jonka pohjassa on saranamainen rakenne, mikä on liitetty taitettavaan lastenhoitotasoon. Hoitotaso on kokonaisuudessaan valmistettu termoplastisesta polyeteenistä. Säädettävä turvahihna on valmistettu erittäin kestävästä nylonista ja siinä on helppokäyttöinen säädettävä lukko.

Kootussa sarjassa on valkoinen teksturoitu viimeistely, joka parantaa kulutuskestävyyttä. Tuote kiinnitetään seinään seinätelineellä, joka kiinnitetään neljällä seinätulpalla ja neljällä ruuvilla.

Tuotteen kokonaismitat ovat 560 x 970 x 435 mm ja sen nettopaino on 14,5 kg.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Genwec
Tuotekoodi
GW07 04 04 02
Väri
Rst kiillotettu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

Genwec valikoimat sisältävät suuren määrän varusteita wc-tiloihin ja kylpyhuoneisiin.  Tamsale on Genwec maahantuoja Suomessa ja meiltä saat projektiisi alla olevan Genwec-kuvaston kaikki tuotteet: