Dan Dryer

Hygieniaroska-astia, 11L, rst, valkoinen

Dan Dryer

Hygieniaroska-astia, 11L, rst, valkoinen

Dan Dryer LOKI hygieniaroska-astia, 4112, seinään, 11L, 446 x 250 x 102 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4112

Mitat 446 mm x 250 mm x 102 mm.

LOKI hygieniaroska-astian löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

LOKI on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. Ikoninen tyyli jatkaa DAN DRYERissä viime vuosina vakiinnutettua korkealaatuisen suunnittelun perinnettä, jossa muotoilu, toimivuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4112
Väri
Valkoinen
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon