Brabantia

Poljinroskis NewIcon 12 L, Metallic Gold

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 12 L, Metallic Gold

Brabantia NewIcon poljinroskis 12 L, Metallic Gold, L 251 x S 338 x K 411 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 304446

Brabantian 12 litran NewIcon-poljinroskakori on erinomainen jätteenhallintaan. Tarpeeksi pieni työpöydän alle, tarpeeksi tyylikäs näkyville. Ja totta kai tässä hygieenisessä NewIcon-poljinroskakorissa on hajutiivis, pehmeästi sulkeutuva kansi ja kätevä kallistumisenestojärjestelmä. Ajaton muotoilu ja kätevä lisä kotitoimistoon, askarteluhuoneeseen tai lastenhuoneeseen – tai mihin tahansa muualle, mihin tarvitaan loistava roskakori!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
304446
Väri
Kultainen
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
3-12 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.