Brabantia

Poljinroskis NewIcon 12 L, Metallic Gold

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 12 L, Metallic Gold

Brabantia NewIcon poljinroskis 12 L, Metallic Gold, L 251 x S 338 x K 411 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 304446

Brabantian 12 litran NewIcon-poljinroskakori on erinomainen jätteenhallintaan. Tarpeeksi pieni työpöydän alle, tarpeeksi tyylikäs näkyville. Ja totta kai tässä hygieenisessä NewIcon-poljinroskakorissa on hajutiivis, pehmeästi sulkeutuva kansi ja kätevä kallistumisenestojärjestelmä. Ajaton muotoilu ja kätevä lisä kotitoimistoon, askarteluhuoneeseen tai lastenhuoneeseen – tai mihin tahansa muualle, mihin tarvitaan loistava roskakori!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
304446
Väri
Kultainen
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
3-12 L
Roskismalli
Poljinroskis, Vapaasti seisova
Kansi
Kannellinen
Tuotekategoria

Brabantia on pitkän historian omaava hollantilainen perheyritys, joka valmistaa kestäviä ja luotettavia tuotteita ympäri maailmaa. Heidän laajaan valikoimaansa kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, silityslaudat ja kylpyhuonetarvikkeet.

Brabantia pyrkii kehittämään tuotteitaan kohti täydellistä kierrätettävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Esimerkiksi heidän Flatback+ -mallistossaan jo 25% materiaalista on kierrätettävää, ja heillä on ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantia tarjoaa myös paloturvallisia roska-astioita kohteisiin, joissa on tarve minimoida paloriski.

Brabantian tuotteille myönnetään 10 vuoden takuu, mikä kertoo niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta heidän tuotteensa säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa vuodesta toiseen.

Brabantian monipuolinen valikoima ja luotettavuus tekevät siitä suositun valinnan sekä kotitalouksissa että liike- ja toimitiloissa. Heidän tuotteensa yhdistävät käytännöllisyyden, tyylikkään muotoilun ja kestävän kehityksen periaatteet.

Brabantia on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja kestävät pitkään käytössä. Heidän laajasta valikoimastaan löytyvät ratkaisut kaikkiin projekteihin ja tarjoavat toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä ympäristöä unohtamatta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.