Brabantia

Poljinroskis NewIcon 20 L, metalli, White

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 20 L, metalli, White

Brabantia NewIcon poljinroskis 20 L, metalli, White, L 290 x S 380 x K 467 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 114243

Tarvitsetko tulenkestävän ratkaisun jätehallintaan? Brabantian 20 litran NewIcon-poljinroskakori ja sen metallinen sisäastia ovat sinua varten! Tämä ajaton ikoni on tulenkestävä, ruostumaton ja kestävä. Kansi avautuu hygieenisesti jalan painalluksella ja sulkeutuu hiljalleen – mutta se on silti hajutiivis. Tämä todellinen monikäyttöisyyden mestari toimii huoneessa kuin huoneessa, ja liukumaton pohja ja kätevä kallistumisenestojärjestelmä pitävät sen paikoillaan. Arvokasta metallia!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
114243
Väri
Valkoinen
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
13-29 L
Roskismalli
Poljinroskis, Vapaasti seisova
Väri
Valkoinen
Kansi
Kannellinen
Tuotekategoria

Brabantia on pitkän historian omaava hollantilainen perheyritys, joka valmistaa kestäviä ja luotettavia tuotteita ympäri maailmaa. Heidän laajaan valikoimaansa kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, silityslaudat ja kylpyhuonetarvikkeet.

Brabantia pyrkii kehittämään tuotteitaan kohti täydellistä kierrätettävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Esimerkiksi heidän Flatback+ -mallistossaan jo 25% materiaalista on kierrätettävää, ja heillä on ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantia tarjoaa myös paloturvallisia roska-astioita kohteisiin, joissa on tarve minimoida paloriski.

Brabantian tuotteille myönnetään 10 vuoden takuu, mikä kertoo niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta heidän tuotteensa säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa vuodesta toiseen.

Brabantian monipuolinen valikoima ja luotettavuus tekevät siitä suositun valinnan sekä kotitalouksissa että liike- ja toimitiloissa. Heidän tuotteensa yhdistävät käytännöllisyyden, tyylikkään muotoilun ja kestävän kehityksen periaatteet.

Brabantia on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja kestävät pitkään käytössä. Heidän laajasta valikoimastaan löytyvät ratkaisut kaikkiin projekteihin ja tarjoavat toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä ympäristöä unohtamatta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.