Brabantia

Poljinroskis NewIcon 20 L, Metallic Gold

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 20 L, Metallic Gold

Brabantia NewIcon poljinroskis 20 L, Metallic Gold, L 290 x S 380 x K 467 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 304460

Etsitkö täydellistä roska-astiaa keittiöösi? Tai täydellistä roska-astiaa johonkin toiseen huoneeseen? Kokeile Brabantian 20 litran NewIcon-poljinroskakoria – todellista monikäyttöisyyden mestaria. Tämä ajattomasti muotoiltu roska-astia avautuu hygieenisesti varpaankin hipaisulla, se on hajutiivis ja sulkeutuu pehmeästi. Lisää plussia: liukumaton pohja, kätevä kallistumisenestojärjestelmä ja tietenkin ikoninen ulkonäkö. Mistäpä tässä ei pitäisi?

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
304460
Väri
Kultainen
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
13-29 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.