Brabantia

Poljinroskis NewIcon 3 L, Platinum

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 3 L, Platinum

Brabantia NewIcon poljinroskis 3 L, Platinum, L 168 x S 235 x K 264 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 113246

Lisää tyylikkyyttä suloisella Brabantian 3 litran NewIcon-poljinroskakorilla. Ajaton muotoilu hajuttomalla ja pehmeästi sulkeutuvalla kannella. Ja tietenkin tämä erityisen pieni NewIcon-poljinroskakori on hygieeninen, helppo avata ja pitää puhtaana. Täydellinen kylpyhuoneeseen, WC-tilaan tai muuhun huoneeseen, johon tarvitaan pientä roska-astiaa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
113246
Väri
Harmaa
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
3-12 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.