Brabantia

Poljinroskis NewIcon 30 L, Platinum

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 30 L, Platinum

Brabantia NewIcon poljinroskis 30 L, Platinum, L 293 x S 380 x K 679 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 114441

Brabantian 30 litran NewIcon-poljinroskakori on ikonisesti muotoiltu ja luotettava avustaja. Vahva ja aina tukeva liukumattoman pohjan ja kallistumisenestojärjestelmän ansiosta. Ainutlaatuisen pehmeän sulkujärjestelmän ansiosta se sulkeutuu hitaasti. Ja tietenkin tämä NewIcon-poljinroskakori on hygieeninen, hajutiivis, helppo avata ja pitää puhtaana. Täydellinen keittiöön tai muuhun huoneeseen, johon tarvitaan 30 litraa ajatonta designia.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
114441
Väri
Harmaa
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
30-60 L
Tuotekategoria

Brabantia on hollantilainen, vuonna 1919 perustettu perheyritys, jonka tuotteita myydään tänä päivänä ympäri maailmaa 85 eri maassa, työllistäen yhteensä 1000 henkeä. Brabantia kehittää kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa läpi vuosien. Mallistoon kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, pyykkikorit, pyykkisäkit, silityslaudat sekä kylpyhuonevarusteet. Toimitamme projekteihin kaikki Brabantian valikoimista löytyvät tuotteet.

Yrityksen tavoitteena on kehittää tuotteitansa kohti 100 % kierrätettävyyttä. Esimerkkinä suunnasta toimii uusi Brabantia Flatback+ –mallisto, jossa jo 25 % on kierrätettävää materiaalia sekä yritykselle myönnetty ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantian roskisten laadun takeena on Brabantian niille myöntämä 10 vuoden takuu. Kohteisiin, joissa pitää minimoida mahdollinen jätteiden syttymisriski, Brabantialta löytyy paloturvallisia roska-astioita, jotka on testattu ja sertifioitu RWTÜW:n toimesta Saksassa.