Brabantia

Poljinroskis NewIcon 5 L, Passion Red

Brabantia

Poljinroskis NewIcon 5 L, Passion Red

Brabantia NewIcon poljinroskis 5 L, Passion Red, L 205 x S 272 x K 291 mm – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 112089

Brabantian 5 litran NewIcon-poljinroskakori ei ole vain tyylikäs ja hygieeninen, vaan myös luotettava avustaja. Vahva ja aina tukeva liukumattoman pohjan ja kallistumisenestojärjestelmän ansiosta. Kansi on hajuntiivis, sulkeutuu pehmeästi ja avautuu kevyestäkin jalan painalluksesta. Pieni ripaus ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen, WC tai lastenhuoneeseen – tai mihin tahansa muualle, johon tarvitaan kätevää pientä roskakoria!

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Brabantia
Tuotekoodi
112089
Väri
Punainen
Tuotemerkki
Brabantia
Tilavuus
3-12 L
Roskismalli
Poljinroskis, Vapaasti seisova
Väri
Punainen
Kansi
Kannellinen
Tuotekategoria

Brabantia on pitkän historian omaava hollantilainen perheyritys, joka valmistaa kestäviä ja luotettavia tuotteita ympäri maailmaa. Heidän laajaan valikoimaansa kuuluvat roskakorit, pyykinkuivaustelineet, silityslaudat ja kylpyhuonetarvikkeet.

Brabantia pyrkii kehittämään tuotteitaan kohti täydellistä kierrätettävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Esimerkiksi heidän Flatback+ -mallistossaan jo 25% materiaalista on kierrätettävää, ja heillä on ISO14001 ympäristösertifikaatti. Brabantia tarjoaa myös paloturvallisia roska-astioita kohteisiin, joissa on tarve minimoida paloriski.

Brabantian tuotteille myönnetään 10 vuoden takuu, mikä kertoo niiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta heidän tuotteensa säilyttävät kauneutensa ja toimivuutensa vuodesta toiseen.

Brabantian monipuolinen valikoima ja luotettavuus tekevät siitä suositun valinnan sekä kotitalouksissa että liike- ja toimitiloissa. Heidän tuotteensa yhdistävät käytännöllisyyden, tyylikkään muotoilun ja kestävän kehityksen periaatteet.

Brabantia on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja kestävät pitkään käytössä. Heidän laajasta valikoimastaan löytyvät ratkaisut kaikkiin projekteihin ja tarjoavat toiminnallisuutta, tyylikkyyttä ja kestävyyttä ympäristöä unohtamatta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.