Geesa

Pisoaarien wc-väliseinä, korkeapainelaminaatti, 6 mm, valkoinen

Geesa

Pisoaarien wc-väliseinä, korkeapainelaminaatti, 6 mm, valkoinen

Geesa Public pisoaarien wc-väliseinä, 915678, seinään, 440 x 920 x 6 mm, korkeapainelaminaatti (Trespa), valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 915678

Leveys: 440 mm
Korkeus: 920 mm
Syvyys: 6 mm
Väri: valkoinen
Materiaali: korkeapainelaminaatti (Trespa)

Pisoaarien wc-väliseinät ovat olennainen osa julkisten tilojen saniteettitiloja. Ne tarjoavat yksityisyyttä ja mukavuutta, mikä on erityisen tärkeää suurissa tiloissa, joissa on paljon käyttäjiä. Geesa Public wc-väliseinät on suunniteltu kestämään julkisten tilojen kovaa käyttöä. Tämä wc-väliseinä on valmistettu Trespa-korkeapainelaminaatista*, joka on kestävä materiaali iskuja ja naarmuja vastaan, tehdessään siitä ihanteellisen valinnan julkisiin tiloihin.

Valkoinen väri tuo hienovaraisen, mutta tyylikkään viimeistelyn, joka sopii hyvin monenlaisiin sisustustyyleihin. Seinäkiinnike (915674) mahdollistaa wc-väliseinän asentamisen helposti ja turvallisesti. Tämä seinäkiinnike on saatavana erikseen, joten voit valita parhaiten tilaasi sopivan ratkaisun. Geesan tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja kestävyydestä, ja tämä pisuaarien väliseinä on erinomainen esimerkki siitä. Se on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.

Tutustu Geesan muihin tuotteisiin tästä.

* Trespa on Alankomaissa sijaitsevan Trespa International BV:n valmistama korkeapainelaminaatti (HPL). Tämä tunnettu merkki tarjoaa levyjä, joita käytetään laajasti ulkoverhouksissa, sisustuksessa ja sisäpinnoissa. Levyjen valmistuksessa käytetään puupohjaisia kuituja tai Kraft-paperia, johon on lisätty fenolihartsia. Trespa-levyjen valmistusprosessi sisältää impregnoidun paperin tai puukuitujen sekä epoksi-, fenoli- tai polypropeenihartsin puristamisen korkeassa paineessa ja lämpötilassa. Trespa on kehittänyt erityisen elektronisäteilyn kovettamisen (EBC) -pinnoitustekniikan, joka takaa levyjen kestävyyden ja naarmunkestävyyden. Kovettumisen aikana pinnalle voidaan lisätä väripigmenttejä, mikä mahdollistaa erilaisten värien käytön. Levyt valmistetaan myös ”Dry Forming” -tekniikalla, jossa käytetään puukuidusta ja lämpökovettuvista hartseista koostuvia prepregejä. Tämä tekniikka otettiin käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 1984.

Trespa-levyn pinnassa on tiheä molekyylipinnoite, joka tekee siitä käytännössä läpäisemättömän sääolosuhteille, kuten lämpötilalle, UV-säteilylle ja kosteudelle. Lisäksi kaikki epäpuhtaudet, kuten graffitit, voidaan poistaa helposti. Näiden ominaisuuksien ansiosta Trespa-materiaalia on käytetty laajasti 1980-luvulta lähtien laboratoriopintojen ja ulkokylttien valmistuksessa sekä suihkukaappeissa ja WC-tiloissa koulutus-, sairaala- ja leirintäalueilla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
915678
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

  • Väliseinäkannattimet, sarja, kromi

    Geesa Public väliseinäkannattimet, 915674, 2 kpl setti, seinään, 57 x 75 x 485 mm, kromi – Tamsale Oy

    Valmistaja: Geesa

    Tuotekoodi: 915674

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.