Geesa

Pyyhekoukku, tupla, kromi

Geesa

Pyyhekoukku, tupla, kromi

Geesa Topaz tuplapyyhekoukku, 917915-02-A, 115 x 46 x 71 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917915-02-A

Leveys: 115 mm
Korkeus: 71 mm
Syvyys: 46 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz pyyhekoukku on täydellinen lisäys kylpyhuoneeseen, tarjoten sekä tyylikkään, että käytännöllisen ratkaisun arjen tarpeisiin. Kylpyhuone on paikka, jossa päivä alkaa ja päättyy, ja siksi sen ilmapiirin tulisi olla miellyttävä ja toimiva. Geesa, tunnettu laadukkaista kylpyhuonetarvikkeistaan, ei petä odotuksia myöskään Topaz-pyyhekoukun kanssa.

Topaz-pyyhekoukun moderni ja dynaaminen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat nykyaikaista ja ajatonta tyyliä kylpyhuoneessa. Koukun leikkisä muotoilu tuo kylpyhuoneeseen raikkaan ilmeen, joka tekee siitä houkuttelevamman ja miellyttävämmän paikan olla. Yksi tämän pyyhekoukun huippuominaisuuksista on sen kaksinkertainen ripustusmahdollisuus. Se tarkoittaa, että voit ripustaa kaksi pyyhettä tai kylpytakkia samalle koukulle, mikä on erityisen kätevää perheille tai niille, jotka haluavat pitää kylpyhuoneensa järjestelmällisenä ja siistinä. Tämä ominaisuus tekee Topaz-koukusta erinomaisen valinnan, kun haluat hyödyntää tilaa optimaalisesti.
Pyyhekoukun materiaali on laadukasta ja kestävää, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen kestävän pitkään ja säilyttävän tyylikkään ulkonäkönsä vuosien varrella.

Kaiken kaikkiaan Geesa Topaz pyyhekoukku kaksinkertaisella ripustusmahdollisuudella on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä kylpyhuoneessaan. Sen moderni muotoilu ja laadukas materiaali tekevät siitä hienon lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Lisäksi sen kaksinkertainen ripustusmahdollisuus tekee siitä erityisen käytännöllisen ratkaisun, joka auttaa pitämään kylpyhuoneesi siistinä ja järjestelmällisenä. Geesa Topaz pyyhekoukku tekee kylpyhuoneesta paikan, jossa voit nauttia jokaisesta hetkestäsi.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917915-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.