Geesa

Pyyherengas, musta

Geesa

Pyyherengas, musta

Geesa Topaz pyyherengas, 917904-06-A, 182 x 201 x 19 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917904-06-A

Leveys: 182 mm
Korkeus: 201 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: musta

Geesa Topaz-pyyherengas edustaa minimalistista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Tämä elegantti kylpyhuoneen lisävaruste on täydellinen esimerkki poikkeuksellisesta designista, joka korostaa selkeitä geometrisia piirteitä. Pyyherengas on olennainen osa kylpyhuoneen toimivuutta ja ulkonäköä, ja Geesa Topaz-pyyherengas yhdistää nämä elementit täydellisesti. Sen moderni ja minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen lisäyksen moderneihin ja tyylikkäisiin kylpyhuoneisiin. Pyyherengas erottuu puhtailla geometrisilla linjoillaan, tuoden samalla eleganttia yksinkertaisuutta kylpyhuonetilaan.

Tämä pyyherengas on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä tarkoittaa, että se kestää päivittäistä käyttöä. Voit luottaa sen kestävyyteen ja pitkäaikaiseen käyttöön kylpyhuoneessasi. Pyyherengas on myös helppo pitää puhtaana, joten sen alkuperäinen kauneus säilyy vuosien varrella. Topaz-sarja on saatavana myös upealla kromipinnoitteella, joka tarjoaa lisää vaihtoehtoja sisustussuunnitteluun. Kromivaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden sovittaa pyyherengas kylpyhuoneesi värimaailmaan ja tyyliin.

Yhteenvetona Geesa Topaz-pyyherengas on sekä tyylikäs että käytännöllinen lisäys mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Sen minimalistinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja värivaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan valinnan kaikille, jotka arvostavat modernia esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä kylpyhuoneessaan. Tämä pyyherengas on täydellinen esimerkki siitä, miten yksinkertaisuus voi olla kaunista ja käytännöllistä samanaikaisesti.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917904-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.