Geesa

Pyyherengas, musta

Geesa

Pyyherengas, musta

Geesa Topaz pyyherengas, 917904-06-A, 182 x 201 x 19 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917904-06-A

Leveys: 182 mm
Korkeus: 201 mm
Syvyys: 19 mm
Väri: musta

Geesa Topaz-pyyherengas edustaa minimalistista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Tämä elegantti kylpyhuoneen lisävaruste on täydellinen esimerkki poikkeuksellisesta designista, joka korostaa selkeitä geometrisia piirteitä. Pyyherengas on olennainen osa kylpyhuoneen toimivuutta ja ulkonäköä, ja Geesa Topaz-pyyherengas yhdistää nämä elementit täydellisesti. Sen moderni ja minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen lisäyksen moderneihin ja tyylikkäisiin kylpyhuoneisiin. Pyyherengas erottuu puhtailla geometrisilla linjoillaan, tuoden samalla eleganttia yksinkertaisuutta kylpyhuonetilaan.

Tämä pyyherengas on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä tarkoittaa, että se kestää päivittäistä käyttöä. Voit luottaa sen kestävyyteen ja pitkäaikaiseen käyttöön kylpyhuoneessasi. Pyyherengas on myös helppo pitää puhtaana, joten sen alkuperäinen kauneus säilyy vuosien varrella. Topaz-sarja on saatavana myös upealla kromipinnoitteella, joka tarjoaa lisää vaihtoehtoja sisustussuunnitteluun. Kromivaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden sovittaa pyyherengas kylpyhuoneesi värimaailmaan ja tyyliin.

Yhteenvetona Geesa Topaz-pyyherengas on sekä tyylikäs että käytännöllinen lisäys mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Sen minimalistinen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja värivaihtoehdot tekevät siitä houkuttelevan valinnan kaikille, jotka arvostavat modernia esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä kylpyhuoneessaan. Tämä pyyherengas on täydellinen esimerkki siitä, miten yksinkertaisuus voi olla kaunista ja käytännöllistä samanaikaisesti.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917904-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.