Geesa

Pyyhetanko, 450 mm, kromi

Geesa

Pyyhetanko, 450 mm, kromi

Geesa Topaz pyyhetanko, 917907-02-45-A, 510 x 72 x 73 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917907-02-45-A

Leveys: 510 mm
Korkeus: 72 mm
Syvyys: 73 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz tarjoaa tyylikkään ja modernin vaihtoehdon pyyhetangolle, joka täydentää kylpyhuoneen ilmettä sulavilla ja kulmikkailla muodoillaan. Tämä pyyhetanko on erityisesti suunniteltu 45 senttimetrin pituiseksi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan keskikokoisiin kylpyhuoneisiin tai ahtaisiin tiloihin, joissa tila on rajallinen. Ylellinen musta viimeistely lisää sen ulkonäköön aikaa kestävää eleganssia, mikä tekee siitä sopivan moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Topazin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, ja se yhdistää taitavasti pehmeät pyöreät linjat ja terävät kulmat, luoden visuaalisesti miellyttävän kontrastin. Tämä pyyhepidike ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan se myös täydentää kylpyhuoneesi sisustusta tyylikkäällä tavalla. Se on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää kosteutta ja kulumista pitkään, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Asentaminen on helppoa ja vaivatonta, ja pyyhekuivain toimitetaan mukana kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Voit sijoittaa sen seinälle haluamaasi korkeuteen ja paikkaan, joka parhaiten soveltuu kylpyhuoneesi mittasuhteisiin ja muotoiluun. Pyyhetanko yhdistää saumattomasti käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, tehdäkseen kylpyhuoneesta houkuttelevamman ja toimivan tilan.

Geesa Topaz 450 mm -pyyhetanko on erinomainen valinta, kun etsit sekä tyylikästä, että toimivaa ratkaisua kylpyhuoneesi pyyhekuivaimelle. Sen hienostunut muotoilu ja kestävä rakenne takaavat sen pitkäaikaisen käytön ja antavat kylpyhuoneellesi tyylikkään ilmeen, joka säilyy vuosikausia.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917907-02-45-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.