Geesa

Pyyhetanko, 450 mm, musta

Geesa

Pyyhetanko, 450 mm, musta

Geesa Topaz pyyhetanko, 917907-06-45-A, 510 x 72 x 73 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917907-06-45-A

Leveys: 510 mm
Korkeus: 72 mm
Syvyys: 73 mm
Väri: musta

Geesa Topaz tarjoaa tyylikkään ja modernin vaihtoehdon pyyhetangolle, joka täydentää kylpyhuoneen ilmettä sulavilla ja kulmikkailla muodoillaan. Tämä pyyhetanko on erityisesti suunniteltu 45 senttimetrin pituiseksi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan keskikokoisiin kylpyhuoneisiin tai ahtaisiin tiloihin, joissa tila on rajallinen. Ylellinen musta viimeistely lisää sen ulkonäköön aikaa kestävää eleganssia, mikä tekee siitä sopivan moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Topazin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, ja se yhdistää taitavasti pehmeät pyöreät linjat ja terävät kulmat, luoden visuaalisesti miellyttävän kontrastin. Tämä pyyhepidike ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan se myös täydentää kylpyhuoneesi sisustusta tyylikkäällä tavalla. Se on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää kosteutta ja kulumista pitkään, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä.

Asentaminen on helppoa ja vaivatonta, ja pyyhekuivain toimitetaan mukana kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Voit sijoittaa sen seinälle haluamaasi korkeuteen ja paikkaan, joka parhaiten soveltuu kylpyhuoneesi mittasuhteisiin ja muotoiluun. Lisäksi voit harkita myös Topaz-sarjan kromivaihtoehtoa, jos se sopii paremmin kylpyhuoneesi yleisilmeeseen. Pyyhetanko yhdistää saumattomasti käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, tehdäkseen kylpyhuoneesta houkuttelevamman ja toimivan tilan.

Geesa Topaz 450 mm -pyyhetanko on erinomainen valinta, kun etsit sekä tyylikästä että toimivaa ratkaisua kylpyhuoneesi pyyhekuivaimelle. Sen hienostunut muotoilu ja kestävä rakenne takaavat sen pitkäaikaisen käytön ja antavat kylpyhuoneellesi tyylikkään ilmeen, joka säilyy vuosikausia.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917907-06-45-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Tuotekuvastosta löydät kaiken tarvittavan projektiisi – olipa kyseessä pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan valmistajan kylpyhuonetarvikkeille – tavoitteenaan tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan projektiisi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyyli moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Tamsale-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.