Geesa

Pyyhetanko, 600 mm, kromi

Geesa

Pyyhetanko, 600 mm, kromi

Geesa Topaz pyyhetanko, 917907-02-60-A, 660 x 72 x 73 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917907-02-60-A

Leveys: 660 mm
Korkeus: 72 mm
Syvyys: 73 mm
Väri: kromi

Kulmikas ja pyöreä. Geesa Topaz on pehmeiden ja kovien muotojen vuoropuhelua. Tämä pyyhetanko kaunistaa mitä tahansa seinää, olipa kyseessä sitten kylpyhuone kotona tai hotellissa. Geesa Topaz pyyhetanko tarjoaa tyylikkään ja monipuolisen vaihtoehdon pyyhkeiden säilyttämiseen ja kuivattamiseen kylpyhuoneessa. Sen 60 cm pituus mahdollistaa useiden pyyhkeiden kätevän ripustamisen, ja sen muotoilu yhdistää sekä pehmeät että kovat muodot, mikä tekee siitä visuaalisesti miellyttävän lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Pyyhetangon kulmikas ja pyöreä muotoilu antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Tämä yhdistelmä pehmeitä kaarevia linjoja ja teräviä kulmia, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin kylpyhuoneiden sisustustyyleihin. Voit sijoittaa sen seinälle helposti ja se pysyy tukevasti paikoillaan. Geesa Topaz pyyhekuivain on ihanteellinen valinta hotelleihin. Se tarjoaa kätevän tavan pitää pyyhkeet järjestyksessä ja kuivina. Tämä pyyhetanko on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan pitkäaikaista käyttöä. Sen laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat sen kestävyyden ja toimivuuden vuosien ajan. Geesa Topaz pyyhetanko on käytännöllinen ja tyylikäs lisä kylpyhuoneeseen, joka tekee pyyhkeiden säilyttämisestä ja kuivaamisesta vaivatonta ja tyylikästä.

Olitpa sitten päivittämässä kotisi kylpyhuonetta tai suunnittelemassa hotellin kylpyhuoneiden remonttia, Geesa Topaz pyyhetanko tarjoaa laadukkaan ja tyylikkään vaihtoehdon, joka täyttää tarpeesi. Sen moderni muotoilu ja kestävät materiaalit tekevät siitä luotettavan valinnan, joka palvelee sinua pitkään.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917907-02-60-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?



Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.