Dan Dryer

Roska-astia, 18 L, seinään, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

Roska-astia, 18 L, seinään, lukittava, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer BJÖRK roska-astia, 3330, lukittava, 18 L, seinään, 500 x 260 x 241 mm, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3330

Mitat: 500 x 260 x 241 mm.

Tämä roska-astia kuuluu osaksi BJÖRK-tuotesarjaa, mikä on tunnettu innovatiivisesta tuotesuunnittelustaan ja jossa yhdistyy toiminnallisuus ja korkea laatu. Tämä Dan Dryerin tuotesarja on voittanut Red Dot -muotoilupalkinnon vuosina 2015 ja 2017.

Roska-astiassa on tilava, 18 litran roskasäiliö, joka on suunniteltu erityisesti täydentämään samaan tuotesarjaan kuuluvaa käsipaperitelinettä. Roskiksen ovi on sivulle avautuva ja se avautuu kokonaan ulospäin, mikä helpottaa roskapussin vaihtamista. Roskakori on valmistettu jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin ominaisuudet:

– Kapasiteetti: 18 litraa
– Sivulle avautuva säiliön ovi
– Lukko ja yleisavain
– Saatavana vakiona valkoisena ja mustana
– Saatavana myös kaikissa RAL Classic -väreissä

Tämä yksinkertainen ja tyylikäs, seinään kiinnitettävä, roskakori on suunniteltu julkisiin saniteettitiloihin ja wc-tiloihin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3330
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Tilavuus
13-29 L
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut korkealaatuisiin projekteihin

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.