Wagner-Ewar

Roska-astia seinään, 15L, päältä avoin, harjattu rst

Wagner-Ewar

Roska-astia seinään, 15L, päältä avoin, harjattu rst

Wagner-Ewar roska-astia, WH15, seinään, 15L, 260 x 400 x 150 mm, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WH15

Helppohoitoinen ja kestävä jäteastia, taudinaiheuttajia vähentävä, ruostumatonta harjattua terästä (AISI 304). Roskis sisältää pidikkeen jätesäkille mikä parantaa käytettävyyttä ja helpottaa tyhjentämistä.

Asennus: liimaamalla tai kahdella läpivientiruuvilla, asennusreiät ja yksi valinnainen varkaudenestoreikä seinään. Toimitus sisältää kiinnitysmateriaalin.

Harjattu ruostumaton teräs, AISI 304
Mitat: 260 x 400 x 150 mm
Tilavuus n. 15 litraa

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WH15
Väri
Rst hiottu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.