Dan Dryer

Roska-astia, seinään, 30 L, rst, musta

Dan Dryer

Roska-astia, seinään, 30 L, rst, musta

Dan Dryer LOKI roska-astia, 4124, MAXI, seinään, 30 L, 630 x 300 x 195 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4124

Roska-astia, MAXI, 30 L

Mitat: 600 x 300 x 195 mm

Roska-astia löytyy DAN DRYERin uusimmasta LOKI-hygieniavarustesarjasta. Varusteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää kaikki sarjan tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsidesiannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Tämä on osoitus sarjan laadukkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tuotetiedot:

  • Tilavuus: 30 L
  • Sopii hyvin saman sarjan paperipyyheannostelijan kanssa
  • Roska-astia saatavana ruostumattomana teräksenä, harjattuna tai pulverimaalattuna RAL Classic -värein

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4124
Väri
Musta
Roskismalli
Seinäroskis
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.