Geesa

Saippua-annostelija, 200 ml, kromi

Geesa

Saippua-annostelija, 200 ml, kromi

Geesa Topaz saippua-annostelija, 917916-02-A, 200 ml, 67 x 111 x 147 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917916-02-A

Leveys: 67 mm
Korkeus: 147 mm
Syvyys: 111 mm
Väri: kromi

Neliömuotoiset elementit ovat olleet suosittuja sisustuksessa jo vuosien ajan. Geesa Topaz -sarja, ainutlaatuisella muotoilullaan, luo perustan modernille kylpyhuoneen sisustukselle. Tämä 200 ml saippuapumppu on sekä elegantti, että ajaton ulkonäöltään. Geesa Topaz -sarja on valmistettu huippuluokan materiaaleista ja suunniteltu huolellisesti tarjoamaan tyylikkään ja toimivan vaihtoehdon kylpyhuoneen tarpeisiin. Tämä 200 ml saippua-annostelija on täydellinen esimerkki Topaz-sarjan laadusta ja tyylistä.

Saippua-annostelija on käytännöllinen lisä kylpyhuoneeseen, ja tämä Topaz-sarjan annostelija yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkyyden saumattomasti. Sen 200 ml tilavuus riittää pitkäaikaiseen käyttöön, ja annostelija toimii vaivattomasti saippuan annostelussa. Saippua-annostelija on myös helppo täyttää tarpeen mukaan, mikä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon päivittäiseen hygieniatarpeisiin.

Topaz-sarjan saippua-annostelija on suunniteltu sopimaan monenlaisiin kylpyhuoneiden sisustustyyleihin. Sen neliömäinen muotoilu antaa sille modernin ja minimalistisen ilmeen, joka sopii hyvin monenlaisten kylpyhuonekalusteiden ja värimaailmojen kanssa. Saippua-annostelijan ajaton ulkonäkö varmistaa, että se säilyttää tyylikkyytensä vuosien varrella eikä mene pois muodista.

Lisäksi Topaz-sarja tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä eri kylpyhuonetarvikkeita samassa muotoilulinjassa. Voit luoda yhtenäisen ja harmonisen ilmeen kylpyhuoneeseen valitsemalla muita Topaz-sarjan tuotteita, kuten pyyhekoukkuja ja wc-paperitelineitä. Tämä antaa kylpyhuoneelle viimeistellyn ja yhtenäisen ilmeen, joka miellyttää silmää ja tekee arjen askareista nautinnollisempia.

Kaiken kaikkiaan Geesa Topaz -saippua-annostelija, 200 ml, tarjoaa tyylikkään, käytännöllisen ja kestävän vaihtoehdon kylpyhuoneen saippuan annosteluun. Sen elegantti muotoilu ja laadukas valmistus tekevät siitä loistavan valinnan kaikille, jotka arvostavat kylpyhuoneen sisustuksen yksityiskohtia ja toimivuutta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917916-02-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.