Geesa

Saippua-annostelija, 900 ml, seinään, ABS-muovia, valkoinen

Geesa

Saippua-annostelija, 900 ml, seinään, ABS-muovia, valkoinen

Geesa Public saippua-annostelija, 911217-01, 129 x 237 x 99 mm, ABS-muovia, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 911217-01

Leveys: 129 mm
Korkeus: 237 mm
Syvyys: 99 mm
Väri: valkoinen

Geesa Public -saippua-annostelija tuo modernia tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta julkisiin tiloihin. Tämä tyylikäs saippua-annostelija on osa Geesa Public -sarjaa, joka tunnetaan minimalistisesta suunnittelustaan. Annostelija on valmistettu ABS-muovista, ja sen tilavuus on 900 ml. Sen yksinkertainen muotoilu luo rauhallisen ja avaran ilmeen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat huolellisesti harkittuja yksityiskohtia julkisissa tiloissa.

Geesa Public -saippua-annostelija ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös käytännöllinen ja kestävä valinta. Se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Minimalistinen ulkonäkö mahdollistaa sen sulautumisen saumattomasti mihin tahansa sisustustyyliin, ja sen yksinkertainen muotoilu luo tasapainoisen ja harmonisen vaikutelman.

Geesa Public -saippua-annostelijan käytännöllinen muotoilu tekee saippuan annostelusta vaivatonta ja hygieenistä. Tämä tyylikäs ja toiminnallinen saippua-annostelija yhdistää kestävyyden ja minimalistisen muotoilun, luoden viihtyisän ja tyylikkään ilmeen julkiseen tilaan. Sen klassinen muotoilu sulautuu kauniisti erilaisiin sisustusteemoihin, luoden tilaasi rauhoittavan ja nautinnollisen tunnelman jokaiseen hetkeen. Valitsemalla Geesa Public -saippua-annostelijan voit päivittää tilasi tyylikkäästi ja toiminnallisesti.

Tutustu Geesan muihin tuotteisiin tästä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
911217-01
Väri
Valkoinen
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Lukitus
Lukittava
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Yli vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.