Dan Dryer

Saippua-annostelija, manuaalinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer

Saippua-annostelija, manuaalinen, rst, RAL Classic -värit

Dan Dryer BJÖRK manuaaliannostelija, saippualle, 3130, 373 x 139 x 128 mm, seinään, rst, RAL Classic -värit – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3130

Mitat 373 x 139 x 128 mm.

Dan Dryer BJÖRKin skandinaavisesti palkittu manuaalinen saippua-annostelija, joka yhdistää sulavat linjat ja kevyen, lähes painottoman ulkonäön elegantilla tavalla. Dan Dryer BJÖRK-sarja edustaa uutta virstanpylvästä kaupallisten kylpyhuonetuotteiden maailmassa. Sen tyylikäs muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaisiin julkisiin wc-tiloihin. Monia erinomaisia referenssikohteita Dan Dryer BJÖRK tuotteille ovat esimerkiksi toimistot ja hallintorakennukset, ostoskeskukset, ravintolat, hotellit, lentokentät, urheiluareenat ja yleiset uimahallit, koulut, julkiset laitokset sekä kulttuurikeskukset.

Voit valita haluamasi värin ylälevylle, jolla voit muokata oman persoonallisen tyylin tuotteeseen. Ylälevy on saatavana itsekiinnittyvänä laminoituna versiona, ja se on saatavilla kuudessa eri vakiovärissä. Kätevä annostelija on suunniteltu helpottamaan nestesaippuan käyttöä. Se on valmistettu laadukkaasta jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen.

Ominaisuudet:

Tilavuus: 1,2 litraa
Koko (K x L x S): 373 mm x 128 mm x 139 mm, avattuna: 330 mm
Värisävy: RAL Classic -värit

Tämä annostelija on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin tiloihin, joissa hygienia on tärkeää.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3130
Väri
RAL Classic (haluttu väri)
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Säiliötyyppi
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Dan Dryer on tanskalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten saniteettitilatuotteiden valmistajana, jonka tuotteet ovat suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä.  Yrityksellä on mittavia referenssejä, kuten Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät, joissa on yli 7800 Dan Dryerin tuotetta käytössä.

Palkitut tuotesarjat

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten moninkertaisesti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on voittanut merkittäviä design-palkintoja, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija voitti iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toimivat ja kestävät tuotteet

Dan Dryer panostaa tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Dan Dryer käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer investoi jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa asemaa alan johtavana toimijana kylpyhuonevarusteiden markkinoilla. Yrityksen vuosien kokemus ja vakuuttavat referenssit kertovat yrityksen osaamisesta ja kyvystä tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.