Dan Dryer

Saippua-annostelija, manuaalinen, rst, valkoinen

Dan Dryer

Saippua-annostelija, manuaalinen, rst, valkoinen

Dan Dryer BJÖRK manuaaliannostelija, saippualle, 3120, 373 x 139 x 128 mm, seinään, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3120

Mitat 373 x 139 x 128 mm.

Dan Dryer BJÖRKin skandinaavisesti palkittu manuaalinen saippua-annostelija, joka yhdistää sulavat linjat ja kevyen, lähes painottoman ulkonäön elegantilla tavalla. Dan Dryer BJÖRK-sarja edustaa uutta virstanpylvästä kaupallisten kylpyhuonetuotteiden maailmassa. Sen tyylikäs muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaisiin julkisiin wc-tiloihin. Monia erinomaisia referenssikohteita Dan Dryer BJÖRK tuotteille ovat esimerkiksi toimistot ja hallintorakennukset, ostoskeskukset, ravintolat, hotellit, lentokentät, urheiluareenat ja yleiset uimahallit, koulut, julkiset laitokset sekä kulttuurikeskukset.

Voit valita haluamasi värin ylälevylle, jolla voit muokata oman persoonallisen tyylin tuotteeseen. Ylälevy on saatavana itsekiinnittyvänä laminoituna versiona, ja se on saatavilla kuudessa eri vakiovärissä. Kätevä annostelija on suunniteltu helpottamaan nestesaippuan käyttöä. Se on valmistettu laadukkaasta jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen.

Ominaisuudet:

Tilavuus: 1,2 litraa
Koko (K x L x S): 373 mm x 128 mm x 139 mm, avattuna: 330 mm
Värisävy: valkoinen (RAL 9003)

Tämä annostelija on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin tiloihin, joissa hygienia on tärkeää.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3120
Väri
Valkoinen
Saippua
Nestesaippua, Nestesaippua ja desinfiointineste
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Lukitus
Lukittava
Toiminta
Manuaalinen
Asennus
Seinään
Tuotekategoria

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.