B-TRAY

Silityslauta hotellihuoneisiin, Btray Smooth

B-TRAY

Silityslauta hotellihuoneisiin, Btray Smooth

Btray Smooth silityslauta hotellihuoneisiin, 7-tasoinen korkeussäätö, 3,6 kg paino, kumiset liukuesteet, lukittava säilytysasento, kiinnitysnarumahdollisuus – Tamsale Oy

Tuotekoodi: SMO-BOARD

Btray Smooth silityslauta on hotellihuoneisiin suunniteltu kompakti silityslauta. Lauta on 7-tasoisesti korkeussäädettävä, välillä 62-78 cm. Erittäin kevyt 3,6 kg paino tekee siirtelystä ja säilytyksestä helppoa. Jalat saa lukittua kiinni-asentoon, kun lauta ei ole käytössä.

Vankoissa jaloissa on kumiset päät, jotka pitävät laudan paikallaan käytön aikana.  Lautaan voidaan kiinnittää myös vandalismia ehkäisevä kiinnitysnaru. Paloa ehkäisevä, elastinen laudanpäällinen on helposti vaihdettavissa. Tuotteeseen on tilattavissa myös silitysrauta (höyry tai tavallinen) sekä kätevä kiinnitysteline.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
B-TRAY
Tuotekoodi
SMO-BOARD
Tuotekategoria

B-TRAYn korkealaatuiset hotellitarvikkeet on suunniteltu varmistamaan vierailijoille miellyttävä kokemus, tärkeitä yksityiskohtia myöden.

Erilaiset hotellitavarat, kuten vaatekaappiin ripustettavat silityslaudat ja silityskeskukset, matkalaukkutelineet, hiustenkuivaajat sekä muut hospitality-tuotteet on suunniteltu kestämään ja ottamaan huomioon vierailijoiden turvallisuus hotelleissa.

Hotellihuoneen sisustus on täydellinen, kun kaikki yksityiskohdat on tarkkaan mietitty, kylpyhuonetarvikkeista käyttötarvikkeisiin – autamme mielellämme löytämään sopivat vaihtoehdot projektiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.