Geesa

Suihkuhylly, 600 mm, kromi

Geesa

Suihkuhylly, 600 mm, kromi

Geesa Topaz suihkuhylly, 917901-02-60-A, 600 x 81 x 110 mm, kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917901-02-60-A

Leveys: 600 mm
Korkeus: 81 mm
Syvyys: 110 mm
Väri: kromi

Geesa Topaz -sarjan neliömäinen muoto liittyy sulavasti pyöristettyyn rosettiin. Aluksi nämä käsitteet saattavat vaikuttaa vastakkaisilta, mutta tämä hylly todistaa niiden täydellisen yhteensopivuuden. Se tarjoaa vankan rakenteen ja hienostuneen muotoilun. Se ei ainoastaan ole esteettisesti kaunis, vaan myös erinomainen säilytysratkaisu kylpyhuonetarvikkeille. Geesa Topaz on kylpyhuonekalustesarja, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden. Topaz-sarjan erottuva piirre on sen neliömäinen muoto, joka luo modernin ilmeen. Mutta tämä neliömäinen muoto sulautuu saumattomasti pyöristettyyn rosettiin, luoden mielenkiintoisen visuaalisen kontrastin.

Vaikka aluksi ”neliömäinen muoto” ja ”pyöristetty rosetti” voivat tuntua vastakkaisilta, Geesa Topaz -hylly osoittaa, että ne voivat toimia yhdessä saumattomasti. Tämä yhdistelmä tarjoaa hyllylle vankan rakenteen ja kestävyyden, mikä on erityisen tärkeää kosteassa kylpyhuoneessa. Topaz-suihkuhylly ei ole vain käytännöllinen, vaan myös visuaalisesti houkutteleva. Sen moderni muotoilu ja huolelliset yksityiskohdat tekevät siitä hienon lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Tämä hylly tarjoaa myös kätevän säilytysratkaisun kylpyhuoneesi tarvikkeille, kuten saippuoille, shampoille, pyyhkeille ja muille tarvikkeille. Se pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä ja samalla lisää sen visuaalista vetovoimaa.

Yhteenvetona Geesa Topaz -hylly yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tyylikkään ja toimivan säilytysratkaisun kylpyhuoneeseensa.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917901-02-60-A
Väri
Kromattu
Tuotekategoria

Pitkä kokemus saniteettitilojen varusteiden valmistajana

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla.

Kattava tuotevalikoima moneen tarpeeseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Tyylikästä viimeistelyä

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Salli evästeet nähdäksesi tuotekuvastot.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.