Wagner-Ewar

Saippua-annostelija peilioven taakse, automaattinen, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar

Saippua-annostelija peilioven taakse, automaattinen, 200 ml, haponkestävä rst

Wagner-Ewar, automaattinen nestesaippua-annostelija, WP173e-1, kalusteoven taakse, 200 ml, 87 x 174 x 120 mm, haponkestävä rst AISI 316L – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP173e-1

Annostelija toimii sekä paristoilla, että virtalähteellä. Automaattisten saippua-annostelijoiden osalta suosittelemme käyttämään korkeiden käyttäjämäärien kohteissa virtalähdettä ja huomioimaan suunnittelussa suoran verkkovirtakytkennän mahdollisuuden.

Sensorilla toimiva, kosketusvapaa nestesaippua-annostelija kalusteoven taakse 200 ml saippuasäiliöllä. Voidaan käyttää myös käsivoideannostelijana.

Haponkestävä ruostumaton teräs (AISI 316L).
Asennus kalusteoven taakse (ei sis. toimitukseen)
EWAR® eModule kosketusvapaa saippuapumppu
200 ml säiliö nestesaippualle tai käsivoiteelle
Kaksi 1.5 V / LR14 patteria
Erikseen tilattavissa kytkentäjohto verkkovirtaan 923060
Kuluvat osat tilattavissa varaosina
Asennus kolmella ruuvilla ja yksi valinnainen, varkauksia ehkäisevä kiinnityspiste takalevyssä
Toimitus sisältää kiinnitystarvikkeet

Mitat

87 x 174 x 120 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP173e-1
Saippua
Nestesaippua
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Asennus
Peilioven taakse
Säiliö
Täytettävä saippuasäiliö
Tuotekategoria
Avainsanat

Liittyvät tuotteet

Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan ympäri Euroopan. Yritys on valmistanut korkealaatuisia saniteettitarvikkeita ruostumattomasta teräksestä jo vuodesta 1974 lähtien, tarjoten ihanteellisia tuotteita monenlaisiin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille sekä toimisto- ja julkisiin tiloihin.

Ruostumaton teräs – kestävyyden kulmakivi

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa tuotteiden kestävyyden ja laadun. Erityisesti haponkestävä ruostumaton teräs, AISI 316L, on valittu materiaaliksi kaikkiin Wagner-Ewar saippua-annostelijoihin.

Kylpyhuonevarusteet – monipuolinen valinta julkisiin tiloihin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat erinomainen valinta erilaisiin tiloihin. Ne sopivat niin julkisiin paikkoihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin ja lentokentille, kuin myös kotitalouksiin, kuten kylpyhuoneisiin ja saunoihin, sekä teollisiin ympäristöihin, kuten tuotantolaitoksiin ja laboratorioihin.

Sertifioituja, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia

Wagner-Ewar tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman ja tuoteratkaisuja kaikenlaisille kiinteistöille ja asennusvaihtoehdoille. Wagner-Ewarin tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi saippua-annostelijoiden vankat ja helposti itseä kohti vedettävät kahvat tekevät käytöstä helppoa, erityisesti liikuntarajoitteisille. Wagner-Ewarin tuotteet ovat TÜV-sertifioituja DIN EN 12182 mukaan, CE-merkittyjä 93/42 EWC mukaan.

Ajaton ja laadukas valinta kylpyhuoneeseen

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville. Wagner-Ewarin tuotteet ovat ajattoman ja lineaarisen muotoilunsa ansiosta erinomainen valinta kaikkiin tiloihin.

Lisäksi Wagner-Ewar tarjoaa useita tuotelinjoja, kuten A-Line, joka on yrityksen laajin tuotelinja ja sisältää paljon vaihtoehtoja pinta-asennukseen ja seinään upottamiseen. Wagner-Ewar suunnittelee ja valmistaa varusteita myös asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan. P-Line on edullisempi vaihtoehto A-Linelle pinta-asennukseen ja wc-varusteisiin. Se soveltuu loistavasti standardiasennukseen “hinta-herkissä” projekteissa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.