Wagner-Ewar

Hygieniaroska-astia, 5L, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar

Hygieniaroska-astia, 5L, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar hygieniaroska-astia, WP179, seinään, 5L, saranoitu kansi, irroitettava muovinen sisäastia, 200 x 250 x 115 mm, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP179

Seinälle asennettava 5 litran hygieniaroska-astia saranoidulla kannella. Sisällä on irroitettava, helposti puhdistettava muovinen sisäastia. Tuote kiinnitetään 4 ruuvilla seinään. Vakiopinta hiottu ruostumaton teräs. Saatavissa myös kiillotettuna tai pulverimaalattuna. Mitat: 200 x 250 x 115 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP179
Materiaali
Ruostumaton teräs
Väri
RAL Classic (haluttu väri), Rst hiottu tai harjattu, Rst kiillotettu
Viimeistely
Hiottu tai harjattu, Kiillotettu, Maalattu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Tuotekategoria

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan.

Wagner-Ewar tuotteet ovat vakiona saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-standardi väreissä. Saksassa valmistettavien Wagner-Ewar -annostelijoiden ja roska-astioiden kulmat ovat korkealuokkaisesti täysin hitsattu ja hiottu, mikä tekee tuotteista tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset.